Vytisknout


Vážení vlastníci,
 

obracíme se na Vás v souvislosti s mnoha stížnostmi, které jsme jako Výbor obdrželi v poslední době, a to zejména na rušení nočního klidukouření na balkonech a terasách a též na užívání návykových látek. 

Dovolujeme si Vás upozornit, že na základě platných stanov je ve všech společných prostorách zakázáno kouření a manipulace s otevřeným ohněm.  

Společnými prostory jsou: bytové chodby, schodiště včetně vestibulu, výtah, sklepní chodby, prostor garáží, balkony a terasy. 

Jakýkoliv kouř obtěžuje a ohrožuje zdraví a majetek všech obyvatel domu. Žádáme Vás proto, abyste vy, ani vaši nájemci ve všech zmíněných společných prostorách nekouřili a nemanipulovali s otevřeným ohněm.  

Apelujeme proto na vás, abyste dodržovali stanovy a domovní řád a respektovali práva ostatních a byli navzájem ohleduplní.  

Naší povinností jako Výboru je vymáhat povinnosti vyplývající ze stanov a upozorňovat na jejich porušování. Nedodržování nočního klidu můžete řešit v součinnosti s Policií ČR. Pro případnou domluvu či upozornění souseda na výše uvedená porušování můžete použít domovní zvonek, případně informovat výbor SV na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. 

Pokud byt pronajímáte, předejte tuto zprávu i svým nájemcům. 

Děkujeme za spolupráci 

S pozdravem
Výbor SV Zlonická 703/2

Kategorie: Ostatní